×

Change Language

FI EN
×
×

Jatkuvaa parantamista!

Keitä olemme

KKR Steel Oy on neljän veljeksen omistama perheyhtiö ja toimimme Liperin Ylämyllyllä Itä-Suomessa. Historiamme juontaa juurensa vuoteen 1981 jolloin konepaja- ja korjaamotoiminta alkoi nimellä Konekorjaamo Riikonen. Vuonna 2014 eriytimme konepajatoiminnot kokonaan omaksi yritykseksi ja siitä asti olemme olleet KKR Steel Oy. Raskaankaluston huolto- ja korjaamotoimintaan keskittyvä Konekorjaamo Riikonen Oy toimii edelleen omana yrityksenään ja omissa tiloissaan Joensuun Salpakankaalla.

Olemme vakavarainen ja toimintaansa jatkuvasti kehittävä yritys. Pärjätäksemme alalla meidän on pidettävä tuotantolaitteet ja menetelmät nykyaikaisina. Asiakkainamme on monia kansainvälisiäkin yrityksiä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia. Asiakaidemme tiukat vaatimukset laadussa ja toimitusvarmuudessa ovat kirittäneet meitä parantamaan jatkuvasti toimintaamme. Vuosien saatossa olemme kasvaneet merkittäväksi kone- ja metalliteollisuuden tuotteiden valmistajaksi. Työllistämme jo toista sataa teräksen lujaa ammattilaista. Työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus on meille tärkeä asia ja pyrimme parantamaan sitä jatkuvasti.

Toimintaa ohjaavat arvomme

Luotettava ja joustava
  • Useat ja monia vuosia kestäneet asiakassuhteet ovat merkkinä siitä, että meitä pidetään luotettavana yhteistyökumppanina. Joustavuutemme on näkynyt nopeana reagointikykynä asiakkaan muuttuviin tarpeisiin ja siitä olemme saaneet kiitosta.
  • Vakavaraisena ja harkitusti kasvaneena yrityksenä, olemme luotettava ja joustava työnantaja. Joustavuus onkin meillä molemminpuolista.
Työntekijöiden hyvinvointi ja turvallisuus
  • Kehittämällä jatkuvasti työympäristöämme, haluamme sen olevan turvallinen ja viihtyisä.
  • Työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Panostamme päivittäisessä tekemisessämme tilojemme siisteyteen ja puhtauteen.
  • Panostus hyvään työterveyshuoltoon sekä työympäristön jatkuva parantaminen luovat edellytykset työssä jaksamiseen sekä hyvinvointiin.
Jatkuva parantaminen ja kestävä kehitys
  • Pitääksemme itsemme kilpailukykyisenä ja kannattavana yrityksenä, kehitämme jatkuvasti toimintaamme määrätietoisesti.
  • Kestävän kehityksen periaatteet niin taloudellisessa kuin ekologisessakin mielessä, ovat mukana päätöksien teossa, kun parannamme toimintaamme jatkuvasti.

Visiomme

Olemme toimialallamme markkinoiden halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

 

Missiomme

Haluamme palveluillamme olla tukemassa asiakkaidemme menestystä globaalisti.

Keskitymme valmistamaan kone- ja metalliteollisuuden tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti pitääksemme sen nykyaikaisena ja tehokkaana hyödyntäen modernia teknologiaa.

 

Strategiamme

Luomme pitkäaikaiset asiakassuhteet pohjautuen luotettaviin toimituksiin ja laadukkaisiin tuotteisiin kustannustehokkuutta unohtamatta.

Perehdymme asiakkaan tarpeisiin olemalla aktiivisesti mukana tuotteen valmistettavuuden suunnittelussa, sekä pyrimme ymmärtämään asiakkaan tilaaman tuotteen merkityksen ja vaatimukset heidän omassa tuotannossa ja lopputuotteessa.

Käytämme tuotannossamme laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita. Tehokas toiminnanohjaus ja laatupolitiikan noudattaminen, sekä harkitut investoinnit ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen luovat edellytykset visiomme toteutumiselle.