×

Change Language

FI EN
×
×

Olemme ylpeitä laadustamme!

Laatupolitiikkamme

Laatupolitiikkaamme kuuluu valmistaa tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja täyttävät asiakkaamme vaatimukset. Laadun syntymisen edellytykseksi yritysjohto on nimennyt vastuuhenkilöt ja varannut tarvittavat resurssit toimintojen ja henkilöstön kehittämiseen. Sitoudumme voimassa olevien lakien ja asetusten noudattamiseen sekä ISO 9001 – standardin vaatimuksiin.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti toimivalla ja tehokkaalla sisäisellä ja ulkoisella viestinnällä, henkilöstömme kouluttamisella ja laatupoikkeamien järjestelmällisellä käsittelyllä. Läheisellä yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa kehitämme, sekä heidän, että omia prosessejamme entistä tehokkaammiksi.

Laadun varmistus

Laatu syntyy tekemällä, ei mittaamalla. Seuraamme tuotantomme laaduntuottokykyä mm. käyttämällä omaa laitteistoamme 3D-skannauksessa ja -mittauksessa. Säännölliset ja ennakoivat koneidemme huollot, työntekijöidemme kouluttaminen, sekä järjestelmällinen poikkeamien käsittely ja laatulukujen seuraaminen kehittää tuotantomme laaduntuottokykyä koko ajan.